UNGE FERRARI

Unge Ferrari, eller Stig Haugen som han egentlig heter, har på rekordtid etablert seg som Norges nye RnB-konge. Med hits som «Lianer», «Bulmers» og «Nostalgi 3Millioner» (sammen med Tomine Harket) har hamarsingen satt standarden innenfor en sjanger som inntil ganske nylig har vært underrepresentert på norsk. Sammen med artister som Arif og Philip Emilio fra det Oslo-baserte plateselskapet Nora Collective, har Unge Ferrari og hans venner for alvor gjort sitt inntog på den norske musikkscenen. 

Både kritikere, publikum og radiostasjonene har lagt sin elsk på Unge Ferraris musikk, og 26-åringen har gjort en rekke legendariske konserter og festivalopptredener det siste året. Hans siste utgivelse, EPen «Hva Er Vi Nå // H.E.V.N. //», er et samarbeidsprosjekt med Tomine Harket. Duoen annonserte nylig en høstturné og skal spille for utsolgte hus i flere av landets største byer. 

Det er med andre ord en artist med seriøs vind i seilene som kommer til Mo i Rana og Rød Snø i mars. Og vi kan garantere full fest, dånende jenter og hoftesvingende herrer når Unge Ferrari inntar scenen hos oss. 

 

Lytt i Spotify HER

Lytt i Tidal HER