Kvikk fornyer avtalen med Rød snø og Verket

Skjermbilde 2018-03-01 kl. 13.12.43.png

Kvikk blir med Verket og Rød snø i nye tre år. 

 

- Kvikk er en servicebedrift det alltid er en fryd å samarbeide med, så vi er utrolig fornøyd med ny avtale. De er jordnære og ryddige, men også opptatt av utvikling og nytenking, den holdningen liker vi godt, sier festivalsjef Maiken Johansen.

Kvikk utfører en rekke renovasjons-tjenester under festivalene som er viktig både for publikum og artister.

- De står på natt og dag mens vi arrangerer, er fleksible og løsningsorienterte – og ikke minst en blid gjeng. Under festival er det meget hektisk, uventede situasjoner oppstår, og da er dette egenskaper som kommer godt med, sier Johansen.

- Vi har vært med Verket og Rød snø alle år så langt, forteller daglig leder i Kvikk, Kjell Kristoffersen.

- Det er krevende, men positivt for oss å bidra her. Internt i forhold til ansatte og ut mot kunder er partnerskapet betydningsfullt, og vi er nå noe tyngre inne enn før. Det gir enda bedre synlighet, før, under og etter festival. Vi har ulike aktiviteter vi ser på sammen som løfter oss begge, og gode evalueringsrunder begge parter kan lære av gjennomføres årlig, sier daglig leder Kjell Kristoffersen.

- Festivalene løfter regionen. Verket har drevet i 10 år, Rød snø i 5, vi vil gjerne at fortsatt utvikler og forbedrer seg i de neste årene og at vi kan se frem til nye jubileer. Kvikk har også holdt koken i mange år, faktisk 67. Vi tilbyr innbyggerne på Helgeland det meste innen vaskeri- og renholdstjenester, skadesanering, eiendomservice og renholdsartikler. Vi er over 100 ansatte og vi har dedikerte i staben som jobber med festivalene mens de pågår.

Posted on March 1, 2018 .