MBA blir samarbeidspartner med Rød snø og Verket

mba1.jpg

MBA Entreprenør er ny samarbeidspartner til Rød snø og Verket.

-       Festivalene er som oss opptatt av å utvikle byen. Vi ønsker derfor å være en del av satsingen, sier Trond Harry Hansen.

MBA Entreprenør har tidligere god erfaring med festivalsamarbeid gjennom byggingen av den gigantiske Verket-stolen og Verket-benken.

- Det ga mye artig oppmerksomhet, i tillegg bidro vi jo til kreative sitteplasser på festivalområdet. Dette var starten på en god dialog som har ført til at vi nå har valgt å formalisere samarbeidet, forteller Hansen.

Han mener festivalene bygger byen på en måte som harmonerer godt med filosofien og verdiene til MBA Entreprenør:

-       Festivalene gir både innbyggere og besøkende til Mo i Rana gode opplevelser. De styrker ranværingens stolthet, regionens omdømme og skaper synlighet. Verket og Rød snø har bidratt til mye vi synes er positivt.

Festivalsjef Maiken Johansen har sett frem til dette samarbeidet ei god stund.

-       MBA Entreprenør er en partner vi har ønsket oss med på laget lenge. Sammen kan vi finne på ting som både løfter festivalene og samtidig viser hvilken kreativitet og faglig dyktighet MBA Entreprenør besitter. Det er alltid gledelig når næringslivet ser verdien av kultur for en by og region - det varmer et kulturhjerte, sier Johansen.

(Foto: Bjørn Leirvik)

Posted on January 23, 2018 .