Nattesferd for ungdommen

Kvelertak og Ondt blod kommer til Mo i Rana 20. mars. Konserten har fri aldersgrense og arrangementet er alkoholfritt.

Kvelertak og Ondt blod kommer til Mo i Rana 20. mars. Konserten har fri aldersgrense og arrangementet er alkoholfritt.

 

Nå er det Ulvetid! Kvelertak kommer til Mo i Rana. Og det blir Meir – Ondt Blod er support. Her gjelder det å være kjapp!

KJØP BILLETT HER

Allerede mandag 20. mars kommer Kvelertak innom Mo i Rana på sin Nattesferd-turné gjennom Norge. Konserten på Teaterkafeen blir åpen for publikum i alle aldre.

Det blir hardtslående og bredbent når Kvelertak og supportbandet Ondt Blod entrer scenen. Dette er noe av det ypperste den norske rockescenen har å by på, noe Kvelertaks fire Spellemann-priser fordelt på sine tre plater og Ondt Blods nominasjon for debutplaten ”Finnmark” er tydelig tegn på. Kvelertak har også skaffet seg et navn i utlandet, etter heftige turneer i USA og Europa – blant annet sammen med band som Metallica, Mastodon og Gojira. Dette blir hardt, det blir tøft, det blir svett, det blir intimt, det blir helt utrolig artig. Det blir et bybrøl, litt leven i en levende by.

Det er et helt band av samarbeidspartnere som går sammen om å få dette til. Det er fri aldersgrense på konserten, og ambisjonen er at dette skal være et tilbud til spesielt de unge. Det har vært viktig for både DnB, Rød snø, BråK, Amfi, Tinde Cafe, Mye i media, Rana kommune og Mack.

Dette brede samarbeidet gjør det mulig å tilby en lavere billettpris enn det som gjerne er vanlig for denne type konserter. I tillegg til at du får to band til prisen av en, sørger Tinde Cafe og Mack for at publikum får gratis pulled pork-sliders og drikke (en per person).

Dørene åpner klokken 19.00, konserten skal være ferdig til klokken 23.00.

Her er det bare å sikre seg billett med en gang!

Ondt blod. Foto: Bjørn Leirvik

Ondt blod. Foto: Bjørn Leirvik

Posted on March 14, 2017 .