OnklP & De fjerne slektningene, Eva Weel Skram & Hkeem til Rød Snø

RS_artistslipp_2_banner.jpg

Det er en glede å annonsere at et av landets beste liveband, en folkekjær popdronning og artisten bak årets største norske hit kommer til Mo i Rana i mars!

-       Vi følger opp ryggraden i norsk rock, Dumdum Boys, med ytterligere tre sterke navn til Rød snø. OnklP & De fjerne slektningene trenger knapt noen introduksjon. De er et fenomen og har rykte for å være et av landets beste liveband med et forrykende sceneshow. Heftigere slektstreff får du ikke!

Eva Weel Skram har hatt ei fantastisk utvikling de siste årene. Hun er en av landets beste formidlere og med sin vakre stemme, varme, humor og naturlighet, treffer hun elegant hjertet til enhver lytter.

Hkeem kjenner vel alle etter monsterhiten ”Fy faen”. Jeg hører rykter om at Hkeem skapte sånn stemning på Træna sist sommer at hele øya holdt på å synke i havet. Nå skal han sette fyr på publikum i Ranahallen, sier festivalsjef Maiken Johansen.

 

OnklP & De Fjerne Slektningene

Da supergruppa OnklP & De Fjerne Slektningene slapp sin debutsingel «Panderosa» i 2014 var det knapt noen som kunne forvente den enorme suksessen de skulle komme til å få. For selv om både rapperen OnklP og rockebandet Oslo Ess var ledende innen hvert sitt felt, hører det absolutt med til sjeldenhetene at slike sjangeroverskridende samarbeider blir såpass vellykkede. Men i tilfellet P og Slekta kan man ikke hevde noe annet. Med monsterhits som «Styggen på ryggen» og «Myk landing», samt et skred av skyhøye terningkast for alle sine tre studioplater til nå, seilte sideprosjektet opp som et av landets mest populære band. Live skaper gutta et trøkk og engasjement som få andre, og vi er ekstremt fornøyde med å ha sikret oss dette superbandet til Rød Snø 2018. 

Eva Weel Skram

Etter en imponerende rekke plater og hits under navnet Eva & The Heartmaker, deltok Eva Weel Skram i TV2-suksessen «Hver gang vi møtes» i 2016. Hennes imponerende opptreden der førte til at sogndølen valgte å fortsette karrieren videre under eget navn, og med tekster på norsk. Oppturen som har fulgt i kjølvannet av den avgjørelsen kan vel allerede nå sies å være bevis godt nok på at denne avgjørelsen var den riktige. Tiden etterpå kan på mange måter kalles en eneste lang norgesturné, og hennes singler «Berre la meg vær» og «Hold meg» har nytt tung rotasjon på norske radio- og fjernsynskanaler. Etter at hun nå har tatt steget opp i den eksklusive ”folkekjær-kategorien”, er det en stor glede å ønske Eva velkommen tilbake til Rød Snø, tre år etter hennes forrige opptreden. 

Hkeem

20 år gamle Abdulhakim Hassane, aka Hkeem, fikk livet sitt fullstendig snudd på hodet da debutsingelen «Fy Faen» ble sluppet våren 2017. Det til da helt ubeskrevne bladet opplevde en suksess de færreste artister noensinne ser i løpet av en hel karriere. Låta, som er bygget på en beat kjøpt for skarve 30 dollar, har snart streamet 30 millioner ganger bare på Spotify alene og er utvilsomt det man kan kalle en monsterhit. Da låta ble eksponert i den internasjonale suksesserien «Skam», fikk også «Fy Faen» et stort publikum utenfor Norges grenser. Her hjemme lå singelen inne på VG-lista topp 20 i hele 22 uker i strekk. Oppfølgersinglene «Urettferdig» og  «En som meg» har begge også generert imponerende streamingtall, og da vi så Hkeem spille live under årets Vill Vill Vest-festival i Bergen var vi aldri i tvil. Denne karen ville vi ha til Mo, og vi er veldig stolte og glade for at dette nå skjer! 

Rød snø går av stabelen i Ranahallen 09. og 10. mars 2018.

Følgende artister er så langt bekreftet til festivalen:

Dumdum Boys

OnklP & De fjerne slektningene

Eva Weel Skram

Hkeem

Flere artister til festivalen vil slippes i ukene fremover!

Meld deg på Facebook-eventet her

Billetter finner du her

 

Posted on October 25, 2017 .