Dumdum Boys til Rød snø

RS18_artistslipp_1_event 2.jpg

Det er en glede å annonsere at Norges største rockeband tar turen til Rød Snø 2018.

-       Etter en meget vellykket flytting til Ranahallen i fjor, og en festivalavvikling vi har fått usedvanlig gode tilbakemeldinger på, er det gøy å kunne annonsere første artist til neste års festival”, sier festivalsjef Maiken Johansen.

 Som en av de originale "fire store" i norsk rock, er det nok ikke mange som kan unngå å ha et forhold til Dumdum Boys. Bandet er dypt forankret i den norske folkesjela.

Heldigvis er det er ingen prisdryss, salgssuksesser eller lovord fra etablissementet for øvrig som har rocket ved Dumdum Boys' fandenivolskhet, spilleglede og trøkk når de står på scenen. Prepple, Kjartan & co viser år etter år at unge rockevalper som regel ikke når den gamle Dumdum-bikkja til anklene en gang.

Vi ser frem til folkefest, allsang og alt det andre som hører med når Dumdum Boys inntar Rød Snø. Det er bare å glede seg!

 Vinterens feteste fest

-       Vår ambisjon er at Rød snø skal være den beste musikkfesten på Helgeland på vinterstid. Vårt mål er å sette sammen et program som  favner bredt, og vi er særdeles fornøyd med å ha et band av Dumdum Boys kaliber  på plass, uttaler bookingsjef Hans Petter Haaland.

Flere artister til festivalen vil slippes i ukene fremover!

Rød snø går av stabelen i Ranahallen 09. og 10. mars 2018.

Facebook-event her

Billetter her

Posted on October 16, 2017 .