De fem siste ARTISTENE til Rød Snø er klare - OG PROGRAMMET ER KOMPLETT!

Det er bare å snøre på seg danseskoene når et av verdens heiteste popnavn tar med seg den globalt nest mest streamed låten fra 2016 og tar turen til Rød snø i mars! I tillegg kan vi by på Spellemannominerte artister og opptak av en av landets mest populære podcaster på festivalen.

Seeb, Julie Bergan, Hjerteslag, Frøder og Krisemøte er bekreftet til Rød Snø 2017, ogfestivalprogrammet er med dette komplett.

”Jeg ser fram til at Seeb løfter taket i hallen med sine dansbare låter. I tillegg får vi ekte og energisk rock fra livefavorittene våre i Hjerteslag, og allsang blir det garantert også når Julie Bergan drar sin superhit Aregato i Ranahallen i mars”, sier festivalsjef Maiken Johansen.

Tidligere er følgende artister bekreftet til festivalen:

The DogsUnge FerrariFreddy KalasThomas Dybdahl, Hellbillies

Rød snø går av stabelen i Ranahallen 10. og 11. mars 2017.

Billetter finner du HER 

Meld deg på Facebook-eventet HER

Posted on January 10, 2017 .