Rød snø flytter innendørs og NESTE ÅRS DATOER ER KLARE!

10. og 11. mars2017 arrangeres Rød Snø for fjerde gang.  Vinterfestivalen som har holdt til på taket av parkeringshuset i Mo i Rana sentrum, flyttes nå innendørs, nærmere bestemt til Ranahallen.  

”Etter tre fine år i teltet på parkeringshuset er vi klare for flytte Rød snø innendørs. Dette gjør vi for å skape en enda bedre festivalopplevelse for publikum som nå er garantertå stå tørrskodd og kan holde på varmen hele kvelden”, sier festivalsjef Maiken Johansen.

Ranahallen er en godt tilrettelagt storstue for idrett, men også messer, utstillinger og ikke minst konserter. 

”Vi ser frem til å ta Rød snø til et nytt nivå. Dette blir en betydelig oppgradering fra teltet i sentrum. Vi gleder oss til å sette Rød snø-preget på Ranahallen og fylle den til randen med glade festivalpublikummere”, avslutter Johansen.

Daglig leder for Moheia Fritidspark, Roy Millerjord, ser også frem til at Rød snø skal innta Ranahallen:

”Vi ser det som utrolig positivt at vi nå får et samarbeid med Rød snø. Ranahallen er en flerbrukshall og jeg er glad for at vi får et så stort kulturarrangement i hus i tillegg til alt vi har av flott idrett. Vi er glad i festival og tror Ranahallen blir en glimrende arena for Rød snø. Et stort pluss for Ranahallen, kommunen og festivalen, så dette er vinn-vinn hele veien slik jeg ser det,” sier han fornøyd. 

Vi gleder oss til Rød Snø 2017 på en ny arena!

Posted on September 1, 2016 .