DOBBELTPASS TIL RØD SNØ OG VERKET 2017 ER I SALG!

Allerede nå legger vi ut et begrenset antall dobbeltpass som gir inngang til både Rød snø 10.-11. mars OG Verketfestivalen 25.-26. august på Revelen. Sikre deg billetter til neste års festivalhøydepunkter på Mo HER! Dobbeltpassene koster kun 2000,- (+avg.) og vil være i salg i en begrenset periode så det gjelder å være rask!

Vanlig helgepass til kun Rød snø kjøper du HER. Du kan også kjøpe fredagspass og lørdagspass til festivalen.

I 2017 arrangeres Rød snø for fjerde gang. Nytt av året er at vinterfestivalen flyttes innendørs, nærmere bestemt til Ranahallen. 

”Etter tre fine år i teltet på parkeringshuset er vi klare for flytte Rød snø innendørs. Vi ser frem til å ta Rød Snø til et nytt nivå. Vi gleder oss til å sette Rød-snø preget på Ranahallen og fylle den til randen med glade festivalpublikummere",  sier festivalsjef Maiken Johansen.

Vi håper å se deg både på Rød Snø og Verket i 2017!

Rød snø 2017 skal løftes til et nytt nivå i Ranahallen!

Rød snø 2017 skal løftes til et nytt nivå i Ranahallen!

Posted on September 2, 2016 .