DE FEM FØRSTE ARTISTENE TIL RØD SNØ 2017!

Denne uka har Rød snø gitt publikum animerte ledetråder om hvem de første artistene til festivalen er, og det er en stor glede å avsløre at disse fantastiske artistene tar turen til Rød Snø 2017: Freddy Kalas, The Dogs, Hellbillies, Thomas Dybdahl og Unge Ferrari.

Vinterens feteste fest

- Vår ambisjon er at Rød snø skal være den beste musikkfesten på Helgeland på vinterstid. Vårt mål er å sette sammen et program som viderefører den gode stemningen fra årets festivalsuksess. Vi er særdeles fornøyd med dette første femkløveret, uttaler bookingsjef Hans Petter Haaland.

Årets første artistslipp har stor spennvidde, fra R&B-stjerna Unge Ferrari til hele Norges Hellbillies.

Les mer om de fem første artistene HER

Ny arena

Rød snø jobber for tiden med å tilrettelegge Ranahallen for årets feteste fest.

- Nå som festivalen skal arrangeres i en ny arena, ser vi på alle mulighetene dette medfører. Vi planlegger å løfte alle ledd, fra belysning og dekor til servering. En av de bestetingene med Ranahallen er værgaranti, og underlaget, som er så mykt at folk kan gynge med til musikken, uttaler festivalsjef Maiken Johansen.

Rød snø-bjørnen er med flyttelasset og kommer selvsagt også på veggen i Ranahallen. 

- Den ligger og dirrer i hiet og gleder seg som oss til vinterens mest rocka bybrøl, avslutter Johansen.

Rød snø går av stabelen i Ranahallen 10. og 11. mars 2017, og om ikke lenge slippes flere navn til festivalen, så følg med på vår nettside, facebook og instagram fremover!

 

 KJØPT BILLETT HER

Posted on November 18, 2016 .