Nyhet: Cashless på Rød Snø 2015!

Rød Snø gjør som Verket og skal i år bruke den elektroniske betalingstjenesten Cashless, slik at du som deltaker skal få handlet raskere og køene skal bli kortere.

For å kunne handle mat og drikke på festivalen må du benytte et Cashless-kort. Kortet er inkludert i tjenesten som du kjøper på festivalen, i forkant på www.cashless.no eller når vi har stand på Amfi Mo i Rana. Du kan fylle penger på kortet online eller på festivalen med ønsket beløp.

Har du penger igjen på kortet etter arrangementet kan du refundere beløpet tilbake til egen konto, eller benytte kortet på andre Cashless festivaler i 2015, som f.eks. Verket.
Arrangementskalender finner du på www.cashless.no.

 

Pris:
Cashless tjenesten koster 50,- og inkluderer et Cashless-kort.
 

Påfylling av Cashless-kortet:

Kortet kan fylles opp på egne automater plassert på området og gjøres ved å bruke bankkort, kredittkort eller kontanter. Du kan når du vil fylle på kortet eller sjekke saldo på disse automatene.

1.  Legg Cashless kortet på leseplaten ved påfyllingsstasjonen
2.  Trykk på «Påfylling»
3.  Velg det beløpet du ønsker å fylle på
4.  Sett kortet ditt i bankterminalen
5.  Tast kode og «klar»
6.  Vent til Cashless kortet er fylt med valgte beløp før du fjerner kortet fra leseren.
      Dette tar noen få sekunder

Bruk av Cashless-kortet:

Når du handler mat og drikke på Rød Snø betaler du med Cashless-kortet. Transaksjonen tar kun et par sekunder og det er ingen transaksjonskostnader. Etter hvert kjøp kan du se restsaldo på kortet i displayet på kassen eller be om en kvittering.

Refundering av ubrukt beløp på Cashless-kortet:

Ubrukt beløp etter arrangementet kan refunderes ved å hente ut en refunderingskvittering på de samme automatene du fylte på kortet.  

Så husk å ta ut en refunderingskvittering før du forlater arrangementet!

1. Legg Cashless kortet på leseplaten ved påfyllingsstasjonen.
2. Trykk på «Refusjon»
3. Ta med kvittering som skrives ut. Saldo på kortet vil da stå som «Kr 0»
4. Kvitteringen inneholder kortnummeret ditt og en refunderingskode som er tilknyttet DITT refusjonsbeløp – så ta godt vare på kvitteringen og kortet.
5. Registrer kortnummer og refunderingskode fra kvitteringen på www.cashless.no og refunder beløpet til ønsket konto.   

Finansdepartementet krever at alle refusjoner må foregå mellom to registrerte konti. Dette innebærer at man må opprette en bruker på www.cashless.no og registrere refunderingskoden for å tilbakeføre ubrukt beløp til egen konto.

Dersom du ikke har hentet ut en refunderingskvittering, gå inn på www.cashless.no og følg anvisningen for manuell refundering.

Det er ingen tidsbegrensning for refundering!

Sperring av mistet kort:

Dersom du mister Cashless- kortet ditt kan du sperre det for misbruk ved å kontakte Cashless informasjonsskranken på området. Mistet kort erstattes ikke, men ved å kjøpe et nytt kort kan utestående saldo overføres til nytt kort.

Viktig informasjon:

Husk: Kortet er gyldig til og med 31.12.2015 og refunderingskvittering for ubrukt beløp MÅ hentes ut innen denne datoen. 

For refundering av kort som ikke lenger er gyldig MÅ kortet sendes inn for refundering. 

Se fullstendig avtalevilkår på www.cashless.no

 

 

Posted on March 10, 2015 .