Rød snø og Amfi Mo i Rana inngår samarbeid

Det er med stolthet vi kan meddele at Rød snø og Amfi har inngått en langsiktig samarbeidsavtale. Det innebærer blant annet at publikum kan bytte fra billett til festivalbånd på senteret i forkant av festivalen.

”At festivalens gode nabo Amfi er med oss de neste tre årene betyr utrolig mye. Det er ei viktig og god tillitserklæring å få for oss som jobber med arrangementet”, sier festivalsjef Maiken Johansen.

Senterleder i Amfi, Knut Skatland, ser også frem til de neste årene med samarbeid:

”Vi er veldig stolte over å ha inngått en treårsavtale med Rød snø. En musikkfestival på en parkeringsplass midt i sentrum i mars er ei tøff satsing, helt i nordnorsk ånd.  Arrangementet får fortjent mange lovord. Det er godt gjennomført og har hatt solide artister fra dag én. 2016 ser ut til å bli et av de beste årene i så måte. For oss er dette en viktig festival for byen og regionen. Jeg tror vi gjennom samarbeidet treffer målgruppa vår godt og vi kan bidra til at byen blir et mer spennende sted å være. I mars lyssetter vi senteret i rødt i 2016, 2017 og 2018! Vi storgleder oss til å være samarbeidspartner i nye tre år”, sier han.

 

 

 

 

Posted on December 5, 2015 .