P3-favoritten Bendik kommer til Rød snø

Helt siden debutalbumet “Drømmen gjør meg ingenting” (2012) har Bendik vært et av landets mest spennende band. Albumet ble kåret til årets album hos NRKP3. Siden den gang har vokalist Silje Halstensen og hennes gjeng gitt ut nok et kritikerrost album og gjort seg bemerket på anerkjente festivaler som by:Larm og Roskilde.

“Bendik fikk sitt virkelige gjennombrudd i år med hiten ”Siste gang” og en helt nydelig opptreden på hovedscenen under Øyafestivalen. Jeg så henne selv på Øya, og tenkte umiddelbart at denne jenta måtte til Rød snø!” sier bookingsjef Hans Petter Haaland.

Singelen «Siste Gang» ble sluppet 13. september, og gikk rett inn på B-lista til NRK P3. Låta hadde premiere på det anerkjente nettstedet Gigwise som var fulle av lovord. Bendiks tredje album slippes like over nyttår.

”Bendik er nominert til årets liveact på P3Gull i konkurranse med storheter som Susanne Sundfør og Lars Vaular. Det sier sitt. Her er det bare å glede seg til mars!” sier festivalsjef Maiken Johansen.

Posted on November 6, 2015 .