Susanne Sundfør kommer til Rød snø

Susanne Sundfør har i et tiår vært en norsk musikkpioner. Med sitt nyeste album “Ten Love Songs” tok hun nok et steg mot stjernehimmelen, da hun mottok stormende jubel fra internasjonal musikkpresse. Britiske The Guardian mente at Susanne Sundførs musikk bryter alle reglene og er rett og slett forbløffende, og ga henne 5 av 5 mulige da de anmeldte albumet. NRK P3 kastet seg også med i jubelbrølet, omtalte Sundfør som en av Norges aller største musikere, og trillet terningskast seks.

I august avsluttet Susanne Sundfør Øyafestivalen, og Aftenposten hadde helt rett da de mente at Sundfør målbandt over 10.000 tilskuere og sto for en maktdemonstrasjon så intens at musikkhistorie ble skrevet der og da. Konserten fikk en vel fortjent sekser. Det er med stolthet vi endelig kan avsløre at Susanne Sundfør med fullt band kommer til Rød snø”, sier bookingsjef Hans Petter Haaland.

Posted on November 30, 2015 .