Karpe Diem til Rød snø

Siden Karpe Diem debuterte med EP-en Glasskår i 2004, har karrierekurven vært bratt. Med listetopper, strålende kritikker og en haug med priser, har Oslo-bandet opparbeidet seg en trofast fanskare landet over. I 2010 ble Karpe Diem belønnet med den gjeve ”Årets Spellemann” som første hiphopartist noensinne. 

Det siste albumet i rekka, Kors på halsen, ti kniver i hjertet, mor og far i døden, gjorde eventyrlig suksess da det kom ut i 2012. Det ble belønnet med Spellemannspris i kategorien ”Årets Pop,” og ble av VG kåret til årets beste album. Med en utsolgt Norgesturné, opptreden på Nobelkonserten og en maktdemonstrasjon av en konsert i et fullsatt Oslo Spektrum befestet de for alvor sin posisjon som et av landets beste liveband. 

Ny musikk fra Karpe Diem er like rundt hjørnet, og i februar kommer de tilbake til Mo i Rana. 

”Da Karpe Diem spilte på Verket i 2013 ble vi vitne til en av de aller beste konsertene som har vært i Mo i Rana. Vi har fått hørt noen smakebiter av musikken som kommer, og kan garantere at Karpe Diem er tilbake som aldri før!” sier bookingsjef Hans Petter Haaland.

Den ferske festivalsjefen, Maiken Johansen, på Rød snø har også stor tro på første artistslipp:

”Karpe Diem må være tett opp til den ultimate Rød snø-artisten. For en klubbstemning det kommer til å bli i teltet. Det kommer til å koke - i mars!” sier festivalsjefen.

 

Posted on October 26, 2015 .