Bjørn Eidsvåg, Sondre Lerche, Eva & the Heartmaker og The Lionheads til Rød snø

Vår alles Bjørn Eidsvåg har blitt 60 år og er mer aktuell enn noen gang. Han gjennomfører i disse dager sitt største prosjekt noensinne med fire utsolgte Stavanger konserthus, to utsolgte Olavshallen i Trondheim, og utsolgt Oslo spektrum. Bjørn Eidsvåg har i løpet av sin karriere gitt ut 25 album som er solgt i hele 1,8 millioner eksemplarer. Det finnes vel knapt noen i landet vårt som ikke har et forhold til en av låtene til Bjørn, og det er en artist med en formidabel katalog som nå kommer til Rød snø.

“Festivallivet virker som det blomstrer i Mo i Rana, og det blir en sann glede å spille for publikummet på det nyeste tilskuddet på festivalfronten, Rød snø.” Sier Bjørn Eidsvåg selv.

Skjermbilde 2014-12-01 kl. 13.28.59.png

Sondre Lerche er et navn de fleste nordmenn mellom tolv og åtti kjenner til, etter en allerede lang og fruktbar musikalsk karriere. Lerche er en artist som vanskelig lar seg sette i bås. Sjangermessig kan han forsøksvis beskrives som en klassisk crooner med fengende poplåter inspirert av 70-tallsrock, pønk og med elektroniske elementer. Med sitt nyeste album Please, viste Sondre oss nok en gang hvilket unikt  låtskrivertalent han besitter, og albumet ble omtalt i musikkpressen som et karrierehøydepunkt.

”Sondre har imponert oss i en årrekke, og med kanskje årets beste album ”Please”, er det på høy tid at vi får denne mannen tilbake til Mo i Rana! ” sier bookingsjef Hans Petter Haaland.

Med pop-perler som ”Mr. Tokyo”, ”Signals”, ”Gone in a flash”, ”Traces of you” og fjorårets monster-hit ”Joanna”, som dominerte radiolistene, har Eva & The Heartmaker mottatt vidstrakt anerkjennelse fra både publikum og kritikere. Med en imponerende mengde konserter på nakken er det ingen tvil om at Eva & the Heartmaker er et meget ettertraktet liveband, og forventingene til deres kommende femtealbum er høye.

”Med et spennende nytt album i bagasjen, og en imponerende hitkatalog kan vi love dansestemning i teltet når Eva & the Heartmaker kommer på besøk” fortsetter bookingsjefen.

The Lionheads lastet opp sin første låt på NRK Urørt i 2012. Noen dager senere hørte de seg selv på sportsrevyen på statskanalen, hvor den ble en gjenganger. Etter dette har hver singel de har sluppet blitt listet på Norges største radiostasjoner. Deres siste låt, House Of Cards, gikk rett inn på a-lista til NRK P1 og inn på listene til P3 og flere andre store radiostasjoner. 3. september var de verdens første band til å slippe et helt musikkalbum på Instagram. 

”Bautaen Bjørn Eidsvåg, popkunstneren Sondre Lerche, hitmakerne Eva & the Heartmaker og stadionrock fra the Lionheads. Dette sammen med Violet Road og CLMD, og vi må si oss meget fornøyd litt over halvveis i artistslippene. Når billettsalget i tillegg har kickstartet skal vi se det blir stappfullt telt og enormt god stemning i Mo i Rana i mars!” sier en veldig fornøyd festivalsjef, Christian Lorentsen.

Posted on December 2, 2014 .