Nord-Norges nye stolthet Violet Road og hitmaskinen CLMD til Rød snø

Norges kanskje mest sjarmerende band akkurat nå heter Violet Road. Kåfjord-bandet har tatt Norge med storm, og solgte akkurat ut to fulle hus i Bodø på tre kvarter.

”Violet Road rakk ikke engang å henge opp plakatene i Bodø før det var utsolgt. Nå gleder vi oss til å se om Mo i Rana er enda raskere på avtrekkeren,” sier festivalsjef Christian Lorentsen.

2014 har vært et fantastisk år for bandet, med opptredener på Senkveld, Lindmo to ganger og ikke minst som artisten bak årets TV-aksjonslåt. Deres tredje album, ”Back To The Roadshow”, ble sluppet tidligere i år og gikk rett inn på andreplass på VG-lista. Foran artister som Morten Harket og Bernhoft.

Bandet selv gleder seg til å komme til Mo i Ranas vinterfestival:

”Det var helt rått å spille på Verket i 2013, nå gleder vi oss til å løfte Rød snø-teltet sammen med Mo i Rana i mars!” sier Violet Road-vokalist Kjetil Holmstad-Solberg.

Skjermbilde 2014-11-11 kl. 16.39.21.png

CLMD tok både Norge og store deler av utlandet med storm med singlene ”Black Eyes and Blue” og ”Stockholm Syndrome”. Det siste året har artisten vært opptatt med spillejobber på festivaler og andre konsertscener verden over, og har blant annet varmet opp for storheter som David Guetta, Calvin Harris og Madonna. I november i fjor ble CLMD nominert til “årets nykommer” på P3 Gull.

”Vi så CLMD på et smekkfullt Sentrum scene i Oslo, og var solgt. Rød snø-publikummet kan forvente seg et forrykende liveshow når CLMD fyller kofferten med hits og tar turen til Mo i Rana i mars!” sier bookingsjef Hans Petter Haaland.Posted on November 12, 2014 .