Klart for Rød Snø 2015

Mo i Ranas nye vinterfestival så dagens lys tidligere i år, og flere tusen mennesker samlet seg på parkeringshuset ved Amfi Mo gjennom marshelga. Nå er dato for neste års Rød snø klar. Festivalen arrangeres 20. og 21. mars.

”Det var med stor stolthet jeg stod bakerst i teltet i år og så utover alt folket som hadde samlet seg ei stormfull helg i mars. Vinterfestival i Mo i Rana, det går an!” sier en fornøyd festivalsjef Christian Lorentsen.

Bookingen for Rød snø 2015 er i full gang, og bookingsjefen lover bra navn også i år:

”Vi er godt i rute med å sette navn for Rød snø 2015, og kan også denne gang love større, etablerte artister, så vel som spennende nykommere.” sier bookingsjef Hans Petter Haaland.

Billettsalget er i gang og programmet for festivalen slippes fortløpende.

Posted on October 20, 2014 .