Dørene åpner kl 17.00 - Slik blir Rød Snø 2018!

Innslippet er flyttet fotballbanen, vi tar kort og ikke cashless, og det blir en enda kulere fest enn noen gang! 

Rød snø 2018 går av stabelen 9. og 10. mars i Ranahallen i Mo i Rana. Flere av landets største live-kanoner og mest populære artister kommer til Mo i Rana for å skape vinterens feteste fest sammen med dere. Her er alt du trenger å vite før du besøker festivalen.

SPILLETIDER: 
 

FREDAG 9. MARS

Dørene åpner kl.17.00

Ida Maria – 18.00

Hkeem - 19.30

Lars Vaular – 21.00

Morten Abel – 22.50

Get Dancy klubbkonsept

rodsno-73.jpg

 

 

LØRDAG 10. MARS

Dørene åpner kl.17.00

Eva Weel Skram – 18.00

Kajander - 19.30

Datarock - 20.45

OnklP & De fjerne slektningene- 22.00

Dumdum Boys - 23.35

DJUXXI klubbkonsept

Vi gjør oppmerksom på at dette er cirka-tider og tar forbehold om at programendringer kan forekomme. Mer om artistene finner dere på rodsnofestival.no

 

BILLETTER:
Billetter kan kjøpes hos ticketmaster.no

Det er ledige billetter til både fredag og lørdag kveld.

Kjøp billett HER.

Om det skulle være billetter igjen vil det være mulig å kjøpe dette ved inngang til festivalen, men vi oppfordrer alle til å kjøpe billett på forhånd. Både for å sikre seg billett, og for å slippe å stå i kø. 

Fredag og lørdag kveld er det 18 års aldersgrense. 

BYTTE FRA BILLETT TIL BÅND: 
Vi står på stand på Amfi Mo i Rana før festivalstart. Dette gjør vi for å unngå kø på festivalen. Derfor ønsker vi å oppfordre alle som har anledning til å ta turen innom. Her kan man stille alle spørsmål man måtte lure på og bytte billett i bånd. 

Tider for stand:

Onsdag 7. mars: 11:00-19:00

Torsdag 8. mars: 11:00-19:00

Fredag 9.mars: 09:00-13:00

Har du ikke anledning til å bytte billett i bånd på AMFI, så kan du gjøre dette når du ankommer festivalen. 

MATSERVERING: 
God mat fås kjøpt på festivalområdet av Smak Lofoten. I barene finner du det du måtte ønske av drikke for å komplettere måltidet ditt. Smak Lofoten serverer også kaffedrikker og søte fristelser.

På festivalmenyen finner du: 

 • Suovas
 • Chips
 • Ost- og baconburger
 • Rød Snø-burger
 • Rød Snø-pølse
 • Vegetarburger

Mat kan fås glutenfri ved forespørsel.

BAR:
På festivalområdet blir det en hovedbar hvor det selges øl, vin og mineralvann. Og en bar hvor det hovedsakelig selges drinker.

Smak Lofoten selger kaffe og kaffe med Baileys.

PAUSENE:
De populære klubbkonseptene Get dancy (fredag) og Djuxxi (lørdag) spiller i pausene mellom artistene og runder også av kvelden i Ranahallen. 

BETALINGSLØSNING:
Vi tar vanlige betalingskort på festivalen (ikke Cashless).

GARDEROBE OG SITTEPLASSER:
Det er garderobe (kr 30) og godt med sitteplasser i Ranahallen. Det er egen handicap-rampe og et eget HC-toalett på festivalen. 

INTERNETT:
Det er eget gratisnett for publikum levert av Telemix på området. 

TAXI OG PARKERING:
Vi har ingen parkering ved inngangen av festivalen. Stopp for å sette av passasjerer vil hindre trafikken og er uønsket. Det er et eget område for taxi. 

LEDSAGERBEVIS:
Gyldig ledsagerbevis og legitimasjon gir tilgang til Rød snø sammen med bruker. Bruker kjøper billett på vanlig måte via Ticketmaster

FØLGENDE ER IKKE LOV Å HA MED INN PÅ FESTIVALOMRÅDET:

 • Profesjonelt foto-, video,- og lydopptaksutstyr.
 • Stoler, flasker og termoser
 • Dyr
 • Paraplyer og andre skarpe gjenstander
 • Våpen
 • Mat og drikke
 • Bannere og plakater
 • Brannfarlige materialer (engangsgriller, fyrverkeri m.m.)
 • Alle gjester blir visitert ved inngangen og forbudte gjenstander konfiskert

 

OBS: Medbrakt alkohol medfører utestengelse resten av dagen!

 

SPILLELISTE: 
Hør deg opp til Rød snø 2018 ved å følge spillelisten vår på Spotify eller Tidal!

SOSIALE MEDIER:
Følg med oss i sosiale medier! Her får du nyttig info og det skjer mye gøy underveis og i forkant av festivalen. Husk også at du kan bli med i Facebook-eventet vårt HER

VI SEES SNART PÅ VINTERENS FETESTE FEST!

Posted on March 1, 2018 .

Kvikk fornyer avtalen med Rød snø og Verket

Skjermbilde 2018-03-01 kl. 13.12.43.png

Kvikk blir med Verket og Rød snø i nye tre år. 

 

- Kvikk er en servicebedrift det alltid er en fryd å samarbeide med, så vi er utrolig fornøyd med ny avtale. De er jordnære og ryddige, men også opptatt av utvikling og nytenking, den holdningen liker vi godt, sier festivalsjef Maiken Johansen.

Kvikk utfører en rekke renovasjons-tjenester under festivalene som er viktig både for publikum og artister.

- De står på natt og dag mens vi arrangerer, er fleksible og løsningsorienterte – og ikke minst en blid gjeng. Under festival er det meget hektisk, uventede situasjoner oppstår, og da er dette egenskaper som kommer godt med, sier Johansen.

- Vi har vært med Verket og Rød snø alle år så langt, forteller daglig leder i Kvikk, Kjell Kristoffersen.

- Det er krevende, men positivt for oss å bidra her. Internt i forhold til ansatte og ut mot kunder er partnerskapet betydningsfullt, og vi er nå noe tyngre inne enn før. Det gir enda bedre synlighet, før, under og etter festival. Vi har ulike aktiviteter vi ser på sammen som løfter oss begge, og gode evalueringsrunder begge parter kan lære av gjennomføres årlig, sier daglig leder Kjell Kristoffersen.

- Festivalene løfter regionen. Verket har drevet i 10 år, Rød snø i 5, vi vil gjerne at fortsatt utvikler og forbedrer seg i de neste årene og at vi kan se frem til nye jubileer. Kvikk har også holdt koken i mange år, faktisk 67. Vi tilbyr innbyggerne på Helgeland det meste innen vaskeri- og renholdstjenester, skadesanering, eiendomservice og renholdsartikler. Vi er over 100 ansatte og vi har dedikerte i staben som jobber med festivalene mens de pågår.

Posted on March 1, 2018 .

MBA blir samarbeidspartner med Rød snø og Verket

mba1.jpg

MBA Entreprenør er ny samarbeidspartner til Rød snø og Verket.

-       Festivalene er som oss opptatt av å utvikle byen. Vi ønsker derfor å være en del av satsingen, sier Trond Harry Hansen.

MBA Entreprenør har tidligere god erfaring med festivalsamarbeid gjennom byggingen av den gigantiske Verket-stolen og Verket-benken.

- Det ga mye artig oppmerksomhet, i tillegg bidro vi jo til kreative sitteplasser på festivalområdet. Dette var starten på en god dialog som har ført til at vi nå har valgt å formalisere samarbeidet, forteller Hansen.

Han mener festivalene bygger byen på en måte som harmonerer godt med filosofien og verdiene til MBA Entreprenør:

-       Festivalene gir både innbyggere og besøkende til Mo i Rana gode opplevelser. De styrker ranværingens stolthet, regionens omdømme og skaper synlighet. Verket og Rød snø har bidratt til mye vi synes er positivt.

Festivalsjef Maiken Johansen har sett frem til dette samarbeidet ei god stund.

-       MBA Entreprenør er en partner vi har ønsket oss med på laget lenge. Sammen kan vi finne på ting som både løfter festivalene og samtidig viser hvilken kreativitet og faglig dyktighet MBA Entreprenør besitter. Det er alltid gledelig når næringslivet ser verdien av kultur for en by og region - det varmer et kulturhjerte, sier Johansen.

(Foto: Bjørn Leirvik)

Posted on January 23, 2018 .

Morten Abel og Ida Maria til Rød Snø

RS_artistslipp 4_banner_2.jpg

Morten Abel og Ida Maria er bekreftet til Rød snø, og med dem er festivalprogrammet komplett.

“Vi har fått utrolig mange henvendelser om å booke Ida Maria. Omtrent hele Helgeland lå på stemmeknappene da hun deltok i Stjernekamp og fyrverkeriet fra Nesna fikk en mengde nye fans. Ida Maria veksler fra det såre til det eksplosive og det er aldri kjedelig når Ida Maria er på scenen. Vi gleder oss til en rocka, ujålete og svett konsert på Rød Snø!

Morten Abel har en hit-katalog som ingen ende vil ta og er en av landets mest suksessrike artister. Abel har alltid evnet å være i front og har i alle år vært en trendsetter i norsk pop. Evnen til fornyelse har han fortsatt. Pop-veteranen er ekspert i å få sitt publikum i festhumør, så det er med andre ord bare å smøre halsen og gjøre seg klar til allsang når han tar med seg bandet og sitt fantastiske låtunivers til Rød Snø”, sier festivalsjef Maiken Johansen.


Morten Abel:

Mannen bak hits som «Bullet Me», «Tore Tang», «Cries Like A Baby», «Hard To Stay Awake», og «Be My Lover» trenger strengt tatt ikke noen nærmere introduksjon.

 

Veien Morten Abel har gått fra Bodø til Stavanger, fra Mods og The September When til Peltz og et tiår som definerende soloartist er lang og brokete. Men fellesnevneren for alle hans musikalske eskapader er den vanvittige låtteften, som har gjort så å si alt han har rørt ved til både kritikerroste og kommersielt suksessfulle utgivelser.

Abel har vært i rampelyset i flere tiår, og er og forblir en av få ekte popstjerner vi har her til lands. Han har både salgstallene, prisene og konsertene på rullebladet som mer enn backer opp denne statusen, og er for lengst en levende legende i norsk musikkbransje.

Velkommen «hjem» til Nordland skal du være, Morten!

Ida Maria:

Helt siden hun brakdebuterte med singelen «Oh My God» i 2007 har Ida Maria fra Nesna i Nordland vært en av de absolutt råeste i norsk rock. Allerede før hun slapp det Spellemann-vinnende debutalbumet «Fortress Round My Heart» i 2008, hadde hun spilt på alle de største norske festivalene. Og da ferden gikk ut i det store utland spilte hun blant annet på Jay Leno Show og gjorde en duett med selveste punk-gudfaren Iggy Pop.

Men så møtte hun veggen etter å ha slitt med store alkoholproblemer, og trakk seg vekk fra rampelyset. Som den ekte fighteren hun er, har derimot Ida Maria virkelig kjempet seg opp på toppen igjen. Etter en rekke sterke utgivelser, deriblant albumet «Scandalize My Heart» fra 2016, og en kruttsterk figur i både «Hver gang vi møtes» og «Stjernekamp», kan vi trygt fastslå at den tøffeste dama i norsk rock er tilbake i manesjen!
Live er hun en naturkraft av en formidler, som behersker både rockens kaos og hudløse selvutleveringer med like stor selvfølge.
Det er rett og slett en av landets mest spennende artister som kommer til oss i mars, og vi gleder oss stort til å ønske Ida Maria velkommen til årets Rød Snø!

 

Rød snø går av stabelen i Ranahallen 09. og 10. mars 2018.

Følgende artister er bekreftet til festivalen:

Dumdum Boys

Morten Abel

Lars Vaular

OnklP & De fjerne slektningene

Eva Weel Skram

Ida Maria

Datarock

Hkeem

Kajander

 

Meld deg på Facebook-eventet

Billetter finner du her

 

Posted on November 20, 2017 .

Lars Vaular, Datarock og Kajander til Rød Snø

RS18_artistslipp 3_banner_1_preview.jpg

Det er ingen tvil om at det blir fest i Ranahallen når en av landets feteste rappere, energibomben Datarock og en av regionens mest spennende nye navn kommer til Rød Snø 2018.

- Vi ønsker som alltid å gi publikum det beste landet har å by på når vi booker til festivalen vår, og dette slippet er et godt eksempel på det. Vaular skal fylle Oslo Spektrum i vår og må selvsagt ta en tur til Mo i samme periode! Datarock har antydet at 2018 kommer til å bli et stort år for dem med mange spennende planer, og Kajander slapp akkurat en ny single som er noe av det kuleste vi har hørt på lenge! sier festivalsjef Maiken Johansen.

Lars Vaular

Innenfor norsk hiphop er det få, om noen, som befinner seg i samme posisjon som Lars Vaular. Bergenseren har laget seg en egen nisje siden sitt definitive gjennombrudd på slutten av 00-tallet, med hits som «Solbriller på» og «Rett opp og ned». Da han slapp det dobbelt Spellemann-vinnende albumet «Du betyr meg» i 2011, var det tydelig at Vaular hadde blitt en artist som gjorde hva han ville, når han ville. Siden da har 33-åringen aldri sett seg tilbake og sluppet en imponerende rekke æradefinerende album og låter. Han spilte en fantastisk konsert på Verket i 2016 og i sommer headlinet han selveste Øyafestivalen. Da han ble senket ned fra scenetaket ikledd brudekjole var vi ikke i tvil. Vi MÅTTE få Lars til årets Rød Snø. At vi har lykkes med det gjør oss ekstremt stolte og glade, og vi gleder oss som små barn til å oppleve en artist av dette kaliberet på Mo! 

Datarock 

Røde joggedresser, dansbare hits, elleville liveshow og generelt god stemning. Det er ikke rart at Datarock fra Bergen har vært et av landets mest populære band i snart en mannsalder. Frontet av den sjeldent karismatiske vokalisten Fredrik Saroea har gutta bak monsterhits som «Fa-Fa-Fa», «Computer Camp Love» og «Give It Up» skapt store bølger, både her hjemme og ute i den store verden. Deres helt unike form for elektropop har sørget for en stadig voksende fanskare, og bandets låter har blitt brukt i reklamer for Apple, Coca-Cola og Google, i dataspill som FIFA-serien og «The Sims», samt i TV-programmer som «Jersey Shore» og «Chuck». Det er med andre ord norsk popadel vi skal ønske velkommen til Rød Snø i mars. Og hva passer vel bedre der enn full fest i røde joggedresser? Dette blir rett og slett en festkveld vi sent vil glemme! 

Kajander 

Lofotværingen Kajander ankom den norske popbransjen med et brak, da han i 2016 slapp debutsingelen «E du den du vil vær?». NRK P3 var raske med å omfavne den nordnorske oppkomlingen, og B-listet på den innflytelsesrike kanalen. Selv med bare en offisiell singelutgivelse, ble sommeren det året en travel en for gutten fra Ørsnes. Han spilte en rekke imponerende konserter på festivaler som Øyafestivalen, Pstereo og Rakettnatt, hvor det raskt ble åpenbart at Kajander var kommet for å bli. Senere samme år ble han signert av giganten Universal Music, og siden da har hits som «Når e du klar?» og rykende ferske «Naken» alle gått sin seiersgang på riksdekkende radio. Kajander er enkelt oppsummert en forrykende popartist, som vi virkelig ser frem til å oppleve live.

Rød snø går av stabelen i Ranahallen 09. og 10. mars 2018.

Følgende artister er så langt bekreftet til festivalen:

Dumdum Boys

Lars Vaular

OnklP & De fjerne slektningene

Datarock

Eva Weel Skram

Hkeem

Kajander

 

Meld deg på Facebook-eventet. 

Billetter finner du her.

Posted on November 9, 2017 .

OnklP & De fjerne slektningene, Eva Weel Skram & Hkeem til Rød Snø

RS_artistslipp_2_banner.jpg

Det er en glede å annonsere at et av landets beste liveband, en folkekjær popdronning og artisten bak årets største norske hit kommer til Mo i Rana i mars!

-       Vi følger opp ryggraden i norsk rock, Dumdum Boys, med ytterligere tre sterke navn til Rød snø. OnklP & De fjerne slektningene trenger knapt noen introduksjon. De er et fenomen og har rykte for å være et av landets beste liveband med et forrykende sceneshow. Heftigere slektstreff får du ikke!

Eva Weel Skram har hatt ei fantastisk utvikling de siste årene. Hun er en av landets beste formidlere og med sin vakre stemme, varme, humor og naturlighet, treffer hun elegant hjertet til enhver lytter.

Hkeem kjenner vel alle etter monsterhiten ”Fy faen”. Jeg hører rykter om at Hkeem skapte sånn stemning på Træna sist sommer at hele øya holdt på å synke i havet. Nå skal han sette fyr på publikum i Ranahallen, sier festivalsjef Maiken Johansen.

 

OnklP & De Fjerne Slektningene

Da supergruppa OnklP & De Fjerne Slektningene slapp sin debutsingel «Panderosa» i 2014 var det knapt noen som kunne forvente den enorme suksessen de skulle komme til å få. For selv om både rapperen OnklP og rockebandet Oslo Ess var ledende innen hvert sitt felt, hører det absolutt med til sjeldenhetene at slike sjangeroverskridende samarbeider blir såpass vellykkede. Men i tilfellet P og Slekta kan man ikke hevde noe annet. Med monsterhits som «Styggen på ryggen» og «Myk landing», samt et skred av skyhøye terningkast for alle sine tre studioplater til nå, seilte sideprosjektet opp som et av landets mest populære band. Live skaper gutta et trøkk og engasjement som få andre, og vi er ekstremt fornøyde med å ha sikret oss dette superbandet til Rød Snø 2018. 

Eva Weel Skram

Etter en imponerende rekke plater og hits under navnet Eva & The Heartmaker, deltok Eva Weel Skram i TV2-suksessen «Hver gang vi møtes» i 2016. Hennes imponerende opptreden der førte til at sogndølen valgte å fortsette karrieren videre under eget navn, og med tekster på norsk. Oppturen som har fulgt i kjølvannet av den avgjørelsen kan vel allerede nå sies å være bevis godt nok på at denne avgjørelsen var den riktige. Tiden etterpå kan på mange måter kalles en eneste lang norgesturné, og hennes singler «Berre la meg vær» og «Hold meg» har nytt tung rotasjon på norske radio- og fjernsynskanaler. Etter at hun nå har tatt steget opp i den eksklusive ”folkekjær-kategorien”, er det en stor glede å ønske Eva velkommen tilbake til Rød Snø, tre år etter hennes forrige opptreden. 

Hkeem

20 år gamle Abdulhakim Hassane, aka Hkeem, fikk livet sitt fullstendig snudd på hodet da debutsingelen «Fy Faen» ble sluppet våren 2017. Det til da helt ubeskrevne bladet opplevde en suksess de færreste artister noensinne ser i løpet av en hel karriere. Låta, som er bygget på en beat kjøpt for skarve 30 dollar, har snart streamet 30 millioner ganger bare på Spotify alene og er utvilsomt det man kan kalle en monsterhit. Da låta ble eksponert i den internasjonale suksesserien «Skam», fikk også «Fy Faen» et stort publikum utenfor Norges grenser. Her hjemme lå singelen inne på VG-lista topp 20 i hele 22 uker i strekk. Oppfølgersinglene «Urettferdig» og  «En som meg» har begge også generert imponerende streamingtall, og da vi så Hkeem spille live under årets Vill Vill Vest-festival i Bergen var vi aldri i tvil. Denne karen ville vi ha til Mo, og vi er veldig stolte og glade for at dette nå skjer! 

Rød snø går av stabelen i Ranahallen 09. og 10. mars 2018.

Følgende artister er så langt bekreftet til festivalen:

Dumdum Boys

OnklP & De fjerne slektningene

Eva Weel Skram

Hkeem

Flere artister til festivalen vil slippes i ukene fremover!

Meld deg på Facebook-eventet her

Billetter finner du her

 

Posted on October 25, 2017 .

Dumdum Boys til Rød snø

RS18_artistslipp_1_event 2.jpg

Det er en glede å annonsere at Norges største rockeband tar turen til Rød Snø 2018.

-       Etter en meget vellykket flytting til Ranahallen i fjor, og en festivalavvikling vi har fått usedvanlig gode tilbakemeldinger på, er det gøy å kunne annonsere første artist til neste års festival”, sier festivalsjef Maiken Johansen.

 Som en av de originale "fire store" i norsk rock, er det nok ikke mange som kan unngå å ha et forhold til Dumdum Boys. Bandet er dypt forankret i den norske folkesjela.

Heldigvis er det er ingen prisdryss, salgssuksesser eller lovord fra etablissementet for øvrig som har rocket ved Dumdum Boys' fandenivolskhet, spilleglede og trøkk når de står på scenen. Prepple, Kjartan & co viser år etter år at unge rockevalper som regel ikke når den gamle Dumdum-bikkja til anklene en gang.

Vi ser frem til folkefest, allsang og alt det andre som hører med når Dumdum Boys inntar Rød Snø. Det er bare å glede seg!

 Vinterens feteste fest

-       Vår ambisjon er at Rød snø skal være den beste musikkfesten på Helgeland på vinterstid. Vårt mål er å sette sammen et program som  favner bredt, og vi er særdeles fornøyd med å ha et band av Dumdum Boys kaliber  på plass, uttaler bookingsjef Hans Petter Haaland.

Flere artister til festivalen vil slippes i ukene fremover!

Rød snø går av stabelen i Ranahallen 09. og 10. mars 2018.

Facebook-event her

Billetter her

Posted on October 16, 2017 .

DOBBELTPASS TIL RØD SNØ OG VERKET ER NÅ UTE!

Ikke landet helt etter årets festivalsommer ennå? 

Da har vi en gledelig nyhet, for nå er endelig dobbeltpassene for Rød Snø og Verket 2018 ute til salgs!

Disse finner du selvsagt på Ticketmaster, og ved hjelp av et par tastetrykk sikrer du deg inngang til begge høydepunktene i 2018. 

NB: Det er lagt ut et gitt antall billetter, så her gjelder det å handle mens en har mulighet! 

Sikre deg ditt dobbeltpass her! 

-OBS- Ticketmaster siden ser kanskje noe annerledes ut enn vanlig når du kjøper dobbeltpass, men frykt ikke. Den er lett forståelig. 

rodsno-65.jpg
Posted on October 6, 2017 .

Nattesferd for ungdommen

Kvelertak og Ondt blod kommer til Mo i Rana 20. mars. Konserten har fri aldersgrense og arrangementet er alkoholfritt.

Kvelertak og Ondt blod kommer til Mo i Rana 20. mars. Konserten har fri aldersgrense og arrangementet er alkoholfritt.

 

Nå er det Ulvetid! Kvelertak kommer til Mo i Rana. Og det blir Meir – Ondt Blod er support. Her gjelder det å være kjapp!

KJØP BILLETT HER

Allerede mandag 20. mars kommer Kvelertak innom Mo i Rana på sin Nattesferd-turné gjennom Norge. Konserten på Teaterkafeen blir åpen for publikum i alle aldre.

Det blir hardtslående og bredbent når Kvelertak og supportbandet Ondt Blod entrer scenen. Dette er noe av det ypperste den norske rockescenen har å by på, noe Kvelertaks fire Spellemann-priser fordelt på sine tre plater og Ondt Blods nominasjon for debutplaten ”Finnmark” er tydelig tegn på. Kvelertak har også skaffet seg et navn i utlandet, etter heftige turneer i USA og Europa – blant annet sammen med band som Metallica, Mastodon og Gojira. Dette blir hardt, det blir tøft, det blir svett, det blir intimt, det blir helt utrolig artig. Det blir et bybrøl, litt leven i en levende by.

Det er et helt band av samarbeidspartnere som går sammen om å få dette til. Det er fri aldersgrense på konserten, og ambisjonen er at dette skal være et tilbud til spesielt de unge. Det har vært viktig for både DnB, Rød snø, BråK, Amfi, Tinde Cafe, Mye i media, Rana kommune og Mack.

Dette brede samarbeidet gjør det mulig å tilby en lavere billettpris enn det som gjerne er vanlig for denne type konserter. I tillegg til at du får to band til prisen av en, sørger Tinde Cafe og Mack for at publikum får gratis pulled pork-sliders og drikke (en per person).

Dørene åpner klokken 19.00, konserten skal være ferdig til klokken 23.00.

Her er det bare å sikre seg billett med en gang!

Ondt blod. Foto: Bjørn Leirvik

Ondt blod. Foto: Bjørn Leirvik

Posted on March 14, 2017 .

Art Factory åpner festivalen på lørdagen!

Det lokale dansekompaniet Art Factory åpner festivalen på lørdagen før konserten til Thomas Dybdahl. De etterlever navnet stilmessig og vi ser frem til å ha danserne som del av årets festival. Vi er utrolig glade for at de skal opptre for oss, og det er vår samarbeidspartner DNB som har lagt til rette for at vi får til dette innslaget. 

Vi gleder oss til å se Art Factory på scenen på lørdag!

Posted on March 7, 2017 .

Lurer du på når artistene spiller? Sjekk det her!

15774827_1871285833086765_4327158327713094773_o.jpg

Nå begynner det å nærme seg festival, og tidspunktene for artistene er satt: 

FREDAG 10. MARS: 

18:00 - Krisemøte

19:15 -  Julie Bergan

20:25 - Unge Ferrari

21:50 - The Dogs

23:30 - Hellbillies

LØRDAG 11. MARS

18:00 - Thomas Dybdahl 

19:45 - Frøder

21:00 - Hjerteslag

22:15 - Freddy Kalas

23:45 - SEEB

 

Kjøp billetter HER

Facebook-eventet HER

Spilleliste HER 

Vi gleder oss til å se deg i mars!

Posted on January 23, 2017 .

De fem siste ARTISTENE til Rød Snø er klare - OG PROGRAMMET ER KOMPLETT!

Det er bare å snøre på seg danseskoene når et av verdens heiteste popnavn tar med seg den globalt nest mest streamed låten fra 2016 og tar turen til Rød snø i mars! I tillegg kan vi by på Spellemannominerte artister og opptak av en av landets mest populære podcaster på festivalen.

Seeb, Julie Bergan, Hjerteslag, Frøder og Krisemøte er bekreftet til Rød Snø 2017, ogfestivalprogrammet er med dette komplett.

”Jeg ser fram til at Seeb løfter taket i hallen med sine dansbare låter. I tillegg får vi ekte og energisk rock fra livefavorittene våre i Hjerteslag, og allsang blir det garantert også når Julie Bergan drar sin superhit Aregato i Ranahallen i mars”, sier festivalsjef Maiken Johansen.

Tidligere er følgende artister bekreftet til festivalen:

The DogsUnge FerrariFreddy KalasThomas Dybdahl, Hellbillies

Rød snø går av stabelen i Ranahallen 10. og 11. mars 2017.

Billetter finner du HER 

Meld deg på Facebook-eventet HER

Posted on January 10, 2017 .

MIP går tyngre inn i Rød snø

Mo Industripark fornyer sitt samarbeid med Rød snø og går tyngre inn i festivalen.

Markedssjef i Mo Industripark, Jan Gabor, begrunner valget om å videreføre samarbeidet med et ønske om å befeste og utvikle en ung og populær musikkfestival på Helgeland.

- Mo Industripark er opptatt av å bygge opp gode kulturtilbud for befolkningen som igjen bidrar til by- og regionsutvikling.  Rød snø har klart å bli den største musikkfestivalen på Helgeland vinterstid, og vi vil bidra til at den blir et fast innslag i årene som kommer, sier Gabor.

Han mener et arrangement som Rød snø hjelper til med å opprettholde kunnskapen om regionens industrihistorie, blant annet ved valg av navn og profil.

- Mo i Rana er Nord-Norges industrihovedstad, og flere av festivalene i regionen er med på å synliggjøre dette. Å kjenne til vår felles historie er en av mange viktige faktorer i arbeidet med å etablere en  grønn industri i verdensklasse, sier Jan Gabor. 

- Mo Industripark er viktig for Rød snø, og vi ser det som ei flott tillitserklæring at de velger å bli en tyngre og mer synlig samarbeidspartner enn før. Så får vi vise oss tilliten verdig, sier festivalsjef for Rød snø, Maiken Johansen

 

Fornyer samarbeidet med Rød snø. Markedssjef i Mo Industripark, Jan Gabor. 

Fornyer samarbeidet med Rød snø. Markedssjef i Mo Industripark, Jan Gabor. 

Posted on December 5, 2016 .

DE FEM FØRSTE ARTISTENE TIL RØD SNØ 2017!

Denne uka har Rød snø gitt publikum animerte ledetråder om hvem de første artistene til festivalen er, og det er en stor glede å avsløre at disse fantastiske artistene tar turen til Rød Snø 2017: Freddy Kalas, The Dogs, Hellbillies, Thomas Dybdahl og Unge Ferrari.

Vinterens feteste fest

- Vår ambisjon er at Rød snø skal være den beste musikkfesten på Helgeland på vinterstid. Vårt mål er å sette sammen et program som viderefører den gode stemningen fra årets festivalsuksess. Vi er særdeles fornøyd med dette første femkløveret, uttaler bookingsjef Hans Petter Haaland.

Årets første artistslipp har stor spennvidde, fra R&B-stjerna Unge Ferrari til hele Norges Hellbillies.

Les mer om de fem første artistene HER

Ny arena

Rød snø jobber for tiden med å tilrettelegge Ranahallen for årets feteste fest.

- Nå som festivalen skal arrangeres i en ny arena, ser vi på alle mulighetene dette medfører. Vi planlegger å løfte alle ledd, fra belysning og dekor til servering. En av de bestetingene med Ranahallen er værgaranti, og underlaget, som er så mykt at folk kan gynge med til musikken, uttaler festivalsjef Maiken Johansen.

Rød snø-bjørnen er med flyttelasset og kommer selvsagt også på veggen i Ranahallen. 

- Den ligger og dirrer i hiet og gleder seg som oss til vinterens mest rocka bybrøl, avslutter Johansen.

Rød snø går av stabelen i Ranahallen 10. og 11. mars 2017, og om ikke lenge slippes flere navn til festivalen, så følg med på vår nettside, facebook og instagram fremover!

 

 KJØPT BILLETT HER

Posted on November 18, 2016 .

Nå slipper vi de første navnene til Rød snø 2017

Denne uka slipper vi de første artistene til Rød snø 2017. Sjekk ut vår Facebookside og Rød snø på Snapchat og Instagram, her blir det nye ledetråder frem mot lørdag. Da kommer omtale i Rana Blad og i våre egne kanaler. Vi gleder oss stort til å arrangere byens mest rocka bybrøl i Ranahallen 10. og 11. mars og fortelle om hvem som kommer hit for å spille for dere. Det blir en fet fest. 

Billetter er også ute for salg og de kjøper du HER

Posted on November 14, 2016 .

DOBBELTPASS TIL RØD SNØ OG VERKET 2017 ER I SALG!

Allerede nå legger vi ut et begrenset antall dobbeltpass som gir inngang til både Rød snø 10.-11. mars OG Verketfestivalen 25.-26. august på Revelen. Sikre deg billetter til neste års festivalhøydepunkter på Mo HER! Dobbeltpassene koster kun 2000,- (+avg.) og vil være i salg i en begrenset periode så det gjelder å være rask!

Vanlig helgepass til kun Rød snø kjøper du HER. Du kan også kjøpe fredagspass og lørdagspass til festivalen.

I 2017 arrangeres Rød snø for fjerde gang. Nytt av året er at vinterfestivalen flyttes innendørs, nærmere bestemt til Ranahallen. 

”Etter tre fine år i teltet på parkeringshuset er vi klare for flytte Rød snø innendørs. Vi ser frem til å ta Rød Snø til et nytt nivå. Vi gleder oss til å sette Rød-snø preget på Ranahallen og fylle den til randen med glade festivalpublikummere",  sier festivalsjef Maiken Johansen.

Vi håper å se deg både på Rød Snø og Verket i 2017!

Rød snø 2017 skal løftes til et nytt nivå i Ranahallen!

Rød snø 2017 skal løftes til et nytt nivå i Ranahallen!

Posted on September 2, 2016 .

Rød snø flytter innendørs og NESTE ÅRS DATOER ER KLARE!

10. og 11. mars2017 arrangeres Rød Snø for fjerde gang.  Vinterfestivalen som har holdt til på taket av parkeringshuset i Mo i Rana sentrum, flyttes nå innendørs, nærmere bestemt til Ranahallen.  

”Etter tre fine år i teltet på parkeringshuset er vi klare for flytte Rød snø innendørs. Dette gjør vi for å skape en enda bedre festivalopplevelse for publikum som nå er garantertå stå tørrskodd og kan holde på varmen hele kvelden”, sier festivalsjef Maiken Johansen.

Ranahallen er en godt tilrettelagt storstue for idrett, men også messer, utstillinger og ikke minst konserter. 

”Vi ser frem til å ta Rød snø til et nytt nivå. Dette blir en betydelig oppgradering fra teltet i sentrum. Vi gleder oss til å sette Rød snø-preget på Ranahallen og fylle den til randen med glade festivalpublikummere”, avslutter Johansen.

Daglig leder for Moheia Fritidspark, Roy Millerjord, ser også frem til at Rød snø skal innta Ranahallen:

”Vi ser det som utrolig positivt at vi nå får et samarbeid med Rød snø. Ranahallen er en flerbrukshall og jeg er glad for at vi får et så stort kulturarrangement i hus i tillegg til alt vi har av flott idrett. Vi er glad i festival og tror Ranahallen blir en glimrende arena for Rød snø. Et stort pluss for Ranahallen, kommunen og festivalen, så dette er vinn-vinn hele veien slik jeg ser det,” sier han fornøyd. 

Vi gleder oss til Rød Snø 2017 på en ny arena!

Posted on September 1, 2016 .

Få helgepass igjen til Rød snø 2016!

Nå er det kun to dager igjen til det braker løs i Rød snø-teltet og helgepassene minker raskt. Hvis du vil bli med på vinterens største folkefest i Mo i Rana vil vi anbefale at du sikrer deg din billett nå!

Kjøp din billett til Rød snø her: bit.ly/Rodsno2016

Følgende artister kommer til Mo i Rana i helga: 

Karpe Diem
Timbuktu & Damn!
Susanne Sundfør
Odd Nordstoga
Øystein Greni
Bendik
Silja Sol
The Fjords
Pil & Bue
Resirkulert

 

Posted on March 9, 2016 .