LYST TIL Å LAGE RØD SNØ MED OSS?

For å gjennomføre RØD SNØ er vi helt avhengig av gode frivillige i mange forskjellige stillinger.

 

Hvorfor skal du melde deg som frivillig?

Ved å jobbe på Rød snø får du nye arbeidserfaringer i en spennende bransje. Hos oss vil du få muligheten til å oppleve innsiden av en festival, drevet av erfarne aktører. Vi byr på fantastiske musikkopplevelser, og du får treffe spennende folk og ha det moro med andre festivalglade folk. Følg vår side på Facebook for frivillige på Verket og rød snø. 
 

ARBEIDSOPPGAVER:

 

Vakt og sikkerhet

Den aller viktigste oppgaven som vakt er å sørge for at folk trives og føler seg trygge hos oss på festivalen. Som frivilligvakt er du Rød snøs ansikt utad og du kan forvente en del spørsmål og henvendelser fra festivaldeltakerne. Du må være høflig, imøtekommende, bestemt og tydelig - og vise omtanke for festivaldeltakerne. 

 

Renovasjon

Dette er en svært viktig avdeling som jobber med å holde festivalområdet pent og ryddig. Alle blir blide og glade når det er ryddig og rent. Her har man også stor frihet til å bevege seg rundt på festivalområdet mens jobben utføres. 

 

Rigging

 

På rigg er du med på å gjøre Rød snøs arena klar til festivalstart. Dette innebærer blant annet å bygge scener og barer, sette opp gjerder, skilt og telt. Etter festivalen skal det rigges ned igjen og pakkes i containere for lagring. Jobber du rigg kan du jobbe før, under og etter festival. 

 

Servering og bar

Her må du gjerne ha erfaring fra bar og servering, men det viktigste av alt er å være positiv og utadvendt. Du må også takle høyt tempo og til tider stress.

 

Bånd/stand

I forkant av festivalen deler vi ut bånd til festivaldeltakerne og svarer på spørsmål. Rød snø har en egen stand som trenger bemanning i de mest travle periodene.

 

 

 

For å være frivillig må du ha fylt 18 år og som et av festivalens ansikt utad, må du være alkohol- og rusfri når du er på jobb. 

Du kan enten jobbe én dag under festivalen og gå gratis på festival den andre dagen, eller du kan jobbe i forkant og etterkant av festivalen og få festivalpass! 

 

Registreringen for frivillige:

Trykk her og fyll ut skjemaet

 

 

 

SPØRSMÅL OG SVAR:

 

Får jeg mat? 

- Det viktig å stille med mat i magen. Som frivillig får du mat og (alkoholfri) drikke under skiftet ditt. Et enkelt og næringsrikt måltid.

 

Kan jeg velge hvilke dager jeg ønsker å jobbe?

- Du kan ønske deg hvilken dag du vil jobbe, men vi kan ikke love noe. Vi prøver imidlertid å legge til rette slik at alle får oppfylt sine ønsker.
Etter registrering vil du motta en SMS med pålogging til din egen “Min side”. Ved å logge deg på “Min side” vil du få muligheten til å endre dine personlige opplysninger. I tillegg vil du finne all informasjon om vakter og arbeidstider.

 

Kan jeg jobbe med en venn?

- Vi ønsker å strekke oss langt for at man skal kunne jobbe med en venn. Men i en kabal med hundrevis av frivillige som vil jobbe både her og der så får vi ikke alltid kabalen til å gå opp. Bær over med oss på dette. Tenk heller på hvor mange nye kule folk du blir kjent med ved å jobbe på Ranas største vinterfest! 

 

Kan jeg velga hva jeg vil jobbe med? 

- Tenk på oss som en ønskebrønn. Noen ganger går ønsket i oppfyllelse, andre ganger ikke.

 

Hva skjer om jeg ikke møter opp på jobb? 

- Når du skriver under samarbeidsavtalen ved akkreditering, forplikter du deg til å jobbe de timene/skiftene som er avtalt. Du bekrefter samtidig at dersom du ikke skulle møte opp på jobb, blir du fakturert for festivalpass til full pris, samt for mat og t-skjorte.