Stand på Amfi Mo i Rana

I helgen og neste uke kan du besøke standen vår på Amfi i Mo i Rana. Dette gjør vi for å unngå kø på festivalen og vi ønsker derfor å oppfordre alle som har anledning til å ta turen innom. Her kan du stille alle spørsmål du måtte lure på, bytte billett i bånd (gjelder kun onsdag-fredag) eller kjøpe din festivalbillett. 

 

Åpningstider: 

Lørdag 5. mars - kl.11.00-16.00
Onsdag 9. mars - kl.09.00-17.00
Torsdag 10. mars - 12.00-19.00
Fredag 11. mars - 09.00-14.00

 Posted on March 4, 2016 .

Lovundkokken serverer Rød snø

Om bare ni dager braker det løs i Mo i Rana og i løpet av kvelden kommer helt sikkert noen av dere til å bli sultne. Vi elsker maten til Lovundkokken og er veldig glade for at vi nok en gang har fått med oss Tomas og gjengen på laget. De skal servere oss nydelig mat gjennom hele helga og dette står på menyen:
 

  • Burger med briochebrød, ost og bacon
  • Sushi, 10 biter
  • Fish and chips med remulade
  • Rød snø-pølse
  • Vegetarwraps (fås også glutenfri)

 

Besøk Tinde på Facebook HER.
 

Vi sees i Rød snø-teltet! 

Posted on March 2, 2016 .

DNB og Rød snø fortsetter det gode samarbeidet

Om bare to uker braker det løs i Mo i Rana sentrum med vinterens største musikkfest. I innspurten til festivalen feires det at DNB og Rød snø har signert en ny samarbeidsavtale.

"DNB ga Rød snø nødvendig tillit da festivalen ble etablert. De har fulgt oss i en spennende oppstartsfase, og er nå med oss inn i det tredje året. Det at vi allerede nå vet at de er med på Rød snø-laget i årene fremover, er utrolig stas og litt av en gladnyhet å få mens vi jobber intenst for å lage årets tøffeste vinterfestival 11. og 12. mars. Det er også veldig fint å ha med en hovedsponsor som kjenner festivalen godt", sier festivalsjef Maiken Johansen. 

Banksjef BM, Eirik Røtnes, og banksjef PM, Ann-Brith Greva, ser også frem til å fortsette samarbeidet: 

"Første gangen vi sa ja til å være hovedsponsor for Rød Snø ønsket vi å bidra til en nyskapning og å utvikle den allerede brukbare satsingen på kulturliv i Rana. Vi ser at kultur i ulike sammenhenger gir ringvirkninger i form av bolyst, arbeidsplasser og identitet noe vi gjerne vil være en bidragsyter til.  Samtidig skal vi ikke underslå det faktum at vi ønsker å få frem DNB's profil, styrke merkevaren og markere oss enda sterkere som en bank å regne med. Vi mener Rød snø er en flott plattform som bidrar til akkurat dette", sier de.

 

 

Posted on February 29, 2016 .

Rekordsalg for Rød snø 2016!

Det ligger an til smekkfullt telt når Rød snø arrangeres for tredje gang i mars. Med halvannen måned igjen til festival ligger salget 50% foran fjoråret på samme tid.

«Det er kjempegøy at billettene til Rød snø fyker ut. Anbefaler alle som har tenkt seg på årets beste teltfest å sikre seg billett nå!» sier festivalsjef Maiken Johansen.

Kjøp din billett til Rød snø her: bit.ly/Rodsno2016

Følgende artister kommer:

Karpe Diem
Timbuktu & Damn!
Susanne Sundfør
Odd Nordstoga
Øystein Greni
Bendik
Silja Sol
The Fjords
Pil & Bue
Resirkulert

Posted on January 29, 2016 .

Programmet er komplett: Timbuktu & Damn!, Silja Sol, Pil & Bue og Resirkulert kommer til Rød snø

Skjermbilde 2015-12-21 kl. 20.33.02.png

Med hits som "Det löser sej", "Alla vil til himmelen men ingen vill dö" og ”Resten av ditt liv” trenger svenske Timbuktu knapt nok noen introduksjon. Den samfunnsengasjerte Skåningen har vunnet flere priser enn de fleste andre skandinaviske artister, deriblant svenske Grammis sju ganger, fire svenske P3 Guld-priser og Nordens Språkpris for å nevne noen.

”En av Skandinavias største artister, og kanskje beste live-artist, topper siste artistslipp til Rød snø. Kunne ikke vært mer fornøyd med artistene til årets festival!”, sier bookingsjef Hans Petter Haaland.

Silja Sol sjarmerte seg rett inn i hjertet til både musikkanmeldere og det norske folk da hun slapp debutalbumet ”På hjertet”. Dermed ble 2015 et stort år for Bergens-jenta med Spellemann-nominasjon, Urørt-finale, store festivalopptredener og topp 10-plasseringer på flere av ”årets beste”-lister i landets største aviser. 

”Silja Sol har en hjertevarme og unikhet som kommer til å gjøre godt en kald vinterkveld på Mo. Hun inntar Rød snø-teltet med et rykende ferskt album som hun allerede har skapt store forventninger til med førstesingelen ”Trærne”. Det er en glede å ønske Silja Sol velkommen til Mo i Rana!”, fortsetterHaaland.

Pil & Bue er Petter Carlsen fra Alta og Aleksander Kostopoulos fra Bodø. Bandet som er kun to år, ga ut debutplata Push Start Button i 2014, og ble belønnet med terningkast 6 i lokalavisa etter sin første liveopptreden på Aronnesrocken. Nå er de klare med ny musikk og slipper i januar sitt andre album, ”Forget the past, let´s worry about the future”.

”Pil & Bue har jeg hatt gleden av å oppleve live flere ganger, de har ikke skuffet meg enda. De spilte en helt legendarisk konsert på Koks tidligere i år, som det enda går gjetord om. Folk har kontaktet oss med ønske om å få bandet på årets Rød snø-plakat. Da er det jo selvfølgelig ekstra gøy å innfri!”, sier festivalsjef Maiken Johansen.

De fire tenåringsguttene i Resirkulert har raskt blitt den nye indiefavoritten i Nord-Norge.

I løpet av 2015 har Storfjordbandet gitt ut singelen ”Nederst på lista” og EP’en ”Blåmaling”, og nylig ble de tildelt Coop Nord Kulturpris som inkluderer et stipend på 50 000 kr.

Tidligere i år fikk bandet vise seg frem på musikk- og bransjefestivalen by:Larm, hvor Haaland så bandet opptre for første gang:

”Vi så Resirkulert live på by:Larm nå sist. Gutta er et friskt pust med et energinivå på scenen jeg ikke har sett på lenge. Vi gleder oss til denne talentfulle og sjarmerende gjengen fra Troms skal innta Rød snø-teltet!”, sier Haaland.  

”Med Resirkulert på plass er programmet til Rød snø 2016 komplett. Min første som festivalsjef, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. For en artistrekke. Dette blir litt av en fest!”, avslutter festivalsjef Maiken Johansen.

Posted on December 23, 2015 .

Ny 3-årsavtale med Helgeland Kraft

Helgeland Kraft har samarbeidet med Verket siden festivalen så dagens lys i 2009. I dag ble det signert en ny avtale, gjeldende for både Verket og Rød snø, for de tre kommende årene.

”Helgeland Kraft er en spennende samarbeidspartner for festivalene våre. De er positive, offensive og har flotte innspill som bidrar til å utvikle festivalene. De tenker gjerne på løsninger som også kommer publikum til gode. Sist med mobile ladestasjoner på Verket som også blir å finne på Rød snø 2016. At de nå inngår ny avtale på tre år med både Verket og Rød snø inspirerer og motiverer veldig!”, sier festivalsjef for Verket og Rød snø, Maiken Johansen.

Lars-Andreas Østvik i Helgeland Kraft ser også frem til å fortsette samarbeidet: 

”Helgeland Kraft har vært med Verket siden den spede begynnelsen. Det har vært en fantastisk reise å følge utviklingen fra oppstart og det den er blitt i dag. De har klart å lage en festival for alle og som er en opplevelse for både barn og voksne. Det å se 4000 smilende barn og voksne sammen på Underverket med artister i verdensklasse, er rett og slett en magisk opplevelse. Verket har etablert seg som den største kulturbegivenheten i regionen og den tiltrekker seg publikum både nord og sør for Helgeland. Dette gjør at festivalen er en naturlig samarbeidspartner for Helgeland Kraft, siden den favner mange av våre kunder. Verket er en viktig verdiskaper på Helgeland, akkurat slik som oss. Det er derfor enkelt for oss å identifisere seg med denne festivalen. De investerer i sitt publikum og har skapt enda en festival gjennom Rød Snø! Det å lage en festival i et telt midt på svarteste vinteren med suksess, er ikke annet enn imponerende. Det viser at folkene bak vet hva de driver med og det er betryggende for oss som er med som samarbeidspartner. Dette er en reise vi fortsatt ønsker å ta del i, og vi ser fram til tre opplevelsesrike år til”, sier han fornøyd. 

 

Les mer om Helgeland Kraft HER.Posted on December 14, 2015 .

Rød snø og Amfi Mo i Rana inngår samarbeid

Det er med stolthet vi kan meddele at Rød snø og Amfi har inngått en langsiktig samarbeidsavtale. Det innebærer blant annet at publikum kan bytte fra billett til festivalbånd på senteret i forkant av festivalen.

”At festivalens gode nabo Amfi er med oss de neste tre årene betyr utrolig mye. Det er ei viktig og god tillitserklæring å få for oss som jobber med arrangementet”, sier festivalsjef Maiken Johansen.

Senterleder i Amfi, Knut Skatland, ser også frem til de neste årene med samarbeid:

”Vi er veldig stolte over å ha inngått en treårsavtale med Rød snø. En musikkfestival på en parkeringsplass midt i sentrum i mars er ei tøff satsing, helt i nordnorsk ånd.  Arrangementet får fortjent mange lovord. Det er godt gjennomført og har hatt solide artister fra dag én. 2016 ser ut til å bli et av de beste årene i så måte. For oss er dette en viktig festival for byen og regionen. Jeg tror vi gjennom samarbeidet treffer målgruppa vår godt og vi kan bidra til at byen blir et mer spennende sted å være. I mars lyssetter vi senteret i rødt i 2016, 2017 og 2018! Vi storgleder oss til å være samarbeidspartner i nye tre år”, sier han.

 

 

 

 

Posted on December 5, 2015 .

Susanne Sundfør kommer til Rød snø

Susanne Sundfør har i et tiår vært en norsk musikkpioner. Med sitt nyeste album “Ten Love Songs” tok hun nok et steg mot stjernehimmelen, da hun mottok stormende jubel fra internasjonal musikkpresse. Britiske The Guardian mente at Susanne Sundførs musikk bryter alle reglene og er rett og slett forbløffende, og ga henne 5 av 5 mulige da de anmeldte albumet. NRK P3 kastet seg også med i jubelbrølet, omtalte Sundfør som en av Norges aller største musikere, og trillet terningskast seks.

I august avsluttet Susanne Sundfør Øyafestivalen, og Aftenposten hadde helt rett da de mente at Sundfør målbandt over 10.000 tilskuere og sto for en maktdemonstrasjon så intens at musikkhistorie ble skrevet der og da. Konserten fikk en vel fortjent sekser. Det er med stolthet vi endelig kan avsløre at Susanne Sundfør med fullt band kommer til Rød snø”, sier bookingsjef Hans Petter Haaland.

Posted on November 30, 2015 .

Odd Nordstoga åpner Rød snø

Skjermbilde 2015-11-18 kl. 14.33.38.png

Musikeren, sangeren og komponisten Odd Nordstoga sjarmerte alle med sitt inntog i musikkbransjen i 2004. Albumet «Luring» solgte intet mindre enn 160 000 eksemplarer og ble liggende hele 14 uker på toppen av salgslistene. Sangen «Kveldssong for deg og meg» om grisen som stod og hylte, ble årets store låt og den mest spilte låten på norsk radio i 2004. Året ble toppet med at Nordstoga ble kåret til Årets Spellemann 2004.

«Norgesfavoritten Odd Nordstoga har gitt ut flere fantastiske album, hatt suksess som teaterskuespiller, solgt 350 000 juleplater med Sissel Kyrkjebø, og spilt for utsolgt Operaen i Oslo. For å nevne noe. Det er ikke hvilken som helst mann som får oppdraget med å åpne hele festivalen vår», sier festivalsjef Maiken Johansen.

Odd Nordstoga er nå høyaktuell med sitt nye album «Dette landet», som fikk strålende kritikker, og gikk rett til topps på VG-lista. Det ble intet mindre enn Nordstogas fjerde album som går nummer 1. De andre kan skilte med topp 2. 

«Eg har aldri vore så nøgd med ei innspeling før, og eg brenn etter å få det ut. Brenn etter å spela det for folk», sier Odd Nordstoga selv.

«Vi er veldig stolte av hvordan årets Rød snø-program blir. Vi ønsker å tilby det kjente og kjære men samtidig introdusere folk for nye og spennende band. Vi håper og tror årets festivalprogram balanserer dette perfekt», sier bookingsjef Hans Petter Haaland.

Odd Nordstoga spiller først fredag 11. mars, og åpner dermed Rød snø 2016. Det gjenstår fem artister å slippe for vinterfestivalen i Mo i Rana.

Posted on November 19, 2015 .

Bigbang-vokalist Øystein Greni og The Fjords kommer til Rød snø

Som den kreative drivkraften i et av Norges største band noensinne, har Bigbang-vokalist Øystein Greni i stor grad vært med på å prege norsk rock gjennom 2000-tallet. Fra å være en en undergrunnsfavoritt i Oslo, ble Bigbang brått et nasjonalt fenomen da de slo gjennom med «Wild Bird» i 1999. Med en rekke klassiske album og hitlåter som «Girl In Oslo», «To the Mountains», «Swedish Television», «Saturn Freeway» og «The OsloBowl», har bandet Bigbang og låtskriver og vokalist Øystein Greni for lengst inntatt sin plass i norsk rocks elitedivisjon. 

”Det er en ære at en av norsk rocks aller beste menn skal åpne festen i Rød snø-teltet på festivalens andre dag”, sier festivalsjef Maiken Johansen.

”Øystein Greni jobber for tiden med et soloalbum det er knyttet store forventninger til. Jeg så han nylig solo i Oslo, og det var fantastisk bra! Det blir garantert en god blanding av store Bigbang-hits og nye låter når Greni kommer til Mo i Rana”, sier bookingsjef Hans Petter Haaland.

Til Rød snø kommer også The Fjords, med Petter Vågan i spissen. Sanger og gitarist Vågan som er født i Mo i Rana og bodde sine første leveår her, spilte på Verket i 2009 med sitt tidligere band Ghost Dog.  

Gutta i The Fjords har solid bakgrunn fra den norske jazz- og undergrunnsscenen, og musikken omtales som en blanding av filmatisk elektronika, pop og indie. Bandet er kritikerrost, og slapp i juni sitt debutalbum til blant annet en femmer i Adresseavisa.

"Vi gleder oss veldig til å komme og spille på Rød Snø. Spesielt for meg, som ble født i Mo i Rana og som har vært der mye opp gjennom årene, skal det bli godt å få komme og spille for dere igjen. Jeg har jo spilt på Mo med Ghost Dog i sin tid, så jeg vet at publikum er fantastiske”, sier The Fjords-vokalisten.

"The Fjords er kanskje det navnet vi har fått mest ønsker om fra folk på Mo, så det er veldig gøy å endelig kunne by på nettopp det. De er et band som virkelig begynner å få fotfeste, og vi gleder oss veldig til å se de på scenen i mars!”, avslutter bookingsjefen.

Skjermbilde 2015-11-11 kl. 10.27.02.png
Posted on November 12, 2015 .

P3-favoritten Bendik kommer til Rød snø

Helt siden debutalbumet “Drømmen gjør meg ingenting” (2012) har Bendik vært et av landets mest spennende band. Albumet ble kåret til årets album hos NRKP3. Siden den gang har vokalist Silje Halstensen og hennes gjeng gitt ut nok et kritikerrost album og gjort seg bemerket på anerkjente festivaler som by:Larm og Roskilde.

“Bendik fikk sitt virkelige gjennombrudd i år med hiten ”Siste gang” og en helt nydelig opptreden på hovedscenen under Øyafestivalen. Jeg så henne selv på Øya, og tenkte umiddelbart at denne jenta måtte til Rød snø!” sier bookingsjef Hans Petter Haaland.

Singelen «Siste Gang» ble sluppet 13. september, og gikk rett inn på B-lista til NRK P3. Låta hadde premiere på det anerkjente nettstedet Gigwise som var fulle av lovord. Bendiks tredje album slippes like over nyttår.

”Bendik er nominert til årets liveact på P3Gull i konkurranse med storheter som Susanne Sundfør og Lars Vaular. Det sier sitt. Her er det bare å glede seg til mars!” sier festivalsjef Maiken Johansen.

Posted on November 6, 2015 .

Karpe Diem til Rød snø

Siden Karpe Diem debuterte med EP-en Glasskår i 2004, har karrierekurven vært bratt. Med listetopper, strålende kritikker og en haug med priser, har Oslo-bandet opparbeidet seg en trofast fanskare landet over. I 2010 ble Karpe Diem belønnet med den gjeve ”Årets Spellemann” som første hiphopartist noensinne. 

Det siste albumet i rekka, Kors på halsen, ti kniver i hjertet, mor og far i døden, gjorde eventyrlig suksess da det kom ut i 2012. Det ble belønnet med Spellemannspris i kategorien ”Årets Pop,” og ble av VG kåret til årets beste album. Med en utsolgt Norgesturné, opptreden på Nobelkonserten og en maktdemonstrasjon av en konsert i et fullsatt Oslo Spektrum befestet de for alvor sin posisjon som et av landets beste liveband. 

Ny musikk fra Karpe Diem er like rundt hjørnet, og i februar kommer de tilbake til Mo i Rana. 

”Da Karpe Diem spilte på Verket i 2013 ble vi vitne til en av de aller beste konsertene som har vært i Mo i Rana. Vi har fått hørt noen smakebiter av musikken som kommer, og kan garantere at Karpe Diem er tilbake som aldri før!” sier bookingsjef Hans Petter Haaland.

Den ferske festivalsjefen, Maiken Johansen, på Rød snø har også stor tro på første artistslipp:

”Karpe Diem må være tett opp til den ultimate Rød snø-artisten. For en klubbstemning det kommer til å bli i teltet. Det kommer til å koke - i mars!” sier festivalsjefen.

 

Posted on October 26, 2015 .

Billettsalget er i gang!

11.-12. mars 2016 er vi nok en gang samlet i Rød snø-teltet midt i Mo i Rana!
Bookingen er i gang og artistene vil bli sluppet fortløpende.

Du kan allerede nå sikre deg din billett og det kan du gjøre HER!

Vi gleder oss til å se dere i teltet!

Posted on September 1, 2015 .

Det er klart for Rød snø 2016!

11. - 12. mars 2016 er det duket for tredje utgave av Rød snø midt i hjertet av Mo i Rana. 

Festivalen skal nok en gang romme større, etablerte artister, så vel som spennende nykommere. 

Vi starter billettsalget, og slipper artistene fortløpende utover høsten!

Hold av datoen og bli med på vinterens største folkefest i Mo i Rana!

Posted on August 4, 2015 .

TUSEN TAKK FOR I ÅR!

Tusen takk til alle samarbeidspartnere, frivillige, artister og ikke minst publikum! Det ble en fantastisk helg i Rød snø-teltet. Vi gleder oss til å se dere på Verket 28. og 29. august! 

 

 

 

Posted on March 23, 2015 .

Slik blir Rød snø

Dørene til Rød snø-teltet åpner kl.17.00 både fredag og lørdag. 

I festivalteltet selges det Souvas, Hamburgere, Sushi, Pølser og Laksewraps og kald drikke til. Betalingsmåten vil være samme som på Verket, nemlig Cashless. All info om Cashless finner du HER

Se fullt program for helgen HER, og er du ute i siste liten med å kjøpe billett kan du sikre deg det HER

Vi sees i Rød snø-teltet! 

Posted on March 20, 2015 .

Nyhet: Cashless på Rød Snø 2015!

Rød Snø gjør som Verket og skal i år bruke den elektroniske betalingstjenesten Cashless, slik at du som deltaker skal få handlet raskere og køene skal bli kortere.

For å kunne handle mat og drikke på festivalen må du benytte et Cashless-kort. Kortet er inkludert i tjenesten som du kjøper på festivalen, i forkant på www.cashless.no eller når vi har stand på Amfi Mo i Rana. Du kan fylle penger på kortet online eller på festivalen med ønsket beløp.

Har du penger igjen på kortet etter arrangementet kan du refundere beløpet tilbake til egen konto, eller benytte kortet på andre Cashless festivaler i 2015, som f.eks. Verket.
Arrangementskalender finner du på www.cashless.no.

 

Pris:
Cashless tjenesten koster 50,- og inkluderer et Cashless-kort.
 

Påfylling av Cashless-kortet:

Kortet kan fylles opp på egne automater plassert på området og gjøres ved å bruke bankkort, kredittkort eller kontanter. Du kan når du vil fylle på kortet eller sjekke saldo på disse automatene.

1.  Legg Cashless kortet på leseplaten ved påfyllingsstasjonen
2.  Trykk på «Påfylling»
3.  Velg det beløpet du ønsker å fylle på
4.  Sett kortet ditt i bankterminalen
5.  Tast kode og «klar»
6.  Vent til Cashless kortet er fylt med valgte beløp før du fjerner kortet fra leseren.
      Dette tar noen få sekunder

Bruk av Cashless-kortet:

Når du handler mat og drikke på Rød Snø betaler du med Cashless-kortet. Transaksjonen tar kun et par sekunder og det er ingen transaksjonskostnader. Etter hvert kjøp kan du se restsaldo på kortet i displayet på kassen eller be om en kvittering.

Refundering av ubrukt beløp på Cashless-kortet:

Ubrukt beløp etter arrangementet kan refunderes ved å hente ut en refunderingskvittering på de samme automatene du fylte på kortet.  

Så husk å ta ut en refunderingskvittering før du forlater arrangementet!

1. Legg Cashless kortet på leseplaten ved påfyllingsstasjonen.
2. Trykk på «Refusjon»
3. Ta med kvittering som skrives ut. Saldo på kortet vil da stå som «Kr 0»
4. Kvitteringen inneholder kortnummeret ditt og en refunderingskode som er tilknyttet DITT refusjonsbeløp – så ta godt vare på kvitteringen og kortet.
5. Registrer kortnummer og refunderingskode fra kvitteringen på www.cashless.no og refunder beløpet til ønsket konto.   

Finansdepartementet krever at alle refusjoner må foregå mellom to registrerte konti. Dette innebærer at man må opprette en bruker på www.cashless.no og registrere refunderingskoden for å tilbakeføre ubrukt beløp til egen konto.

Dersom du ikke har hentet ut en refunderingskvittering, gå inn på www.cashless.no og følg anvisningen for manuell refundering.

Det er ingen tidsbegrensning for refundering!

Sperring av mistet kort:

Dersom du mister Cashless- kortet ditt kan du sperre det for misbruk ved å kontakte Cashless informasjonsskranken på området. Mistet kort erstattes ikke, men ved å kjøpe et nytt kort kan utestående saldo overføres til nytt kort.

Viktig informasjon:

Husk: Kortet er gyldig til og med 31.12.2015 og refunderingskvittering for ubrukt beløp MÅ hentes ut innen denne datoen. 

For refundering av kort som ikke lenger er gyldig MÅ kortet sendes inn for refundering. 

Se fullstendig avtalevilkår på www.cashless.no

 

 

Posted on March 10, 2015 .

Nedtellingen er for alvor i gang, og vi gleder oss enormt til å samle noen av landets største og beste artister i Rød snø-teltet om bare 24 dager. Bjørn Eidsvåg, The Lionheads, Eva & The Heartmaker, DeLillos, CLMD, Jan Eggum, KAKKMADDAFAKKA, Sondre Lerche, Violet Road og Broiler er klare for å lage en minnerik folkefest du ikke vil gå glipp av.

Det minker raskt på billetter og det er kun 300 helgepass igjen. Har du lyst til å få med deg Rød snø-helga vil det være lurt å sikre seg billett nå. 

Billetter kjøper du her: bit.ly/rodsno_billetter

 

 

Posted on February 24, 2015 .

Vinn intimkonsert med The Lionheads

I forbindelse med deres opptreden på Rød snø vil The Lionheads gjøre en eksklusiv intimkonsert. Vil du vinne en helt egen konsert for skoleklassen, vennegjengen, eller kanskje bare deg og søsknene dine? Legg ut ditt beste bilde på hvorfor du skal vinne på Instagram med #Ranablad #RødsnøU18 og du er med i trekningen. Alt vi krever er at du er under 18 år. Vinneren trekkes 14. mars hos Rana Blad!

IMG_4312.JPG
Posted on February 17, 2015 .

Rød snø nærmer seg med stormskritt!

Nå er det ikke lenge til Rød snø går av stabelen og vi gleder oss enormt til å lage vinterfest i hjertet av Mo i Rana. Det blir en helg å se frem til med noen av landets største og beste artister, så vel som spennende nykommere. 

Har du husket å sikre deg billett? Hvis ikke kan du gjøre det HER.

Disse artistene kommer til Rød snø:

IMG_3747.JPG


Posted on January 13, 2015 .