rodsno-73.jpg
 

3 gode grunner til å dra på Rød snø

 

Norges beste liveartister på ei helg

Vi har har slått  ekstra på stortromma i anledning femårsjubileum, og får besøk av artister som troner på den absolutte live-toppen her til lands. Fyrverkeriet Ida Maria, «vår egen» rocke-dronning kommer til å løfte taket i Ranahallen i Mo i Rana og endelig er Dumdum Boys tilbake i Rana! Live-mastodontene, rocke-bautaene, allsang-garantistene!  Vi trenger ikke si det blir bånn gass med Dumdum, det vet jo alle godt

14_123321.jpg

Popkongen Morten Abel  gir oss en hit-parade av de sjeldne i tillegg til Lars Vaular som alltid, ALLTID får oss til å hoppe i pur glede over kvalitets-rap og selve livet!

Sleng på hitmakerne Eva Weel Skram og Hkeem, festgarantistene i OnklP & De fjerne slektningene og Datarock, samt popprinsen Kajander, og du får det feteste programmet vi har hatt på festivalen noensinne.

rodsno-65.jpg
 
 

Stemninga!

Det er alltid fantastisk stemning under Rød snø. Vi sørger for at Ranahallen fremstår som det diggeste bjørne-hiet for feststemte mennesker og har hyggelige folk som serverer deg digg mat og drikke.

 Det er godt og varmt, bra med sitteplasser og ingen går herfra uten å ha danset, ledd og hatt en herlig kveld med folk de kjenner, og ikke kjenner.

I fjor så vi hvor godt folk likte å danse mellom konsertene, så i år har vi løftet denne biten ytterligere.  Get Dancy og Djuxxi er noen av de hotteste klubbkonseptene i Oslo. Nå kommer de nordover for sette fyr på dansegulvet – og der er selvsagt du.

 
 

Du

Vi har et utrolig flott publikum som bidrar til stemninga. Artistene våre skryter alltid  av varm velkomst og god respons.

En typisk Rød snø-er er raus med applaus og sjelden taus når det inviteres til allsang – og sånn bidrar du til en god liveopplevelse fra begynnelse til slutt. Du gjør festivalene og byen mer levende og spennende både for oss som bor her og de som kommer tilreisende. Du gjør bybrølet sterkere.

Rød snø er en deilig forsmak på vår, sommer og mer festivalliv du absolutt bør være en del av. Er det ikke flott at du og dine venner kan oppleve alt dette i Mo i Rana? Du er hjertelig velkommen 9. og 10. mars.